Wolfkonyha

GYIK

Hogyan tervezzük meg a konyhbútorunkat?

Mindenképpen forduljunk szakemberhez, aki ezen a területen dolgozik, ehhez ért, megfelelő gyakorlattal és referenciával rendelkezik! Nem minden esetben számít szakembernek egy asztalos, vagy bútorkészítésben jártas szaki, vagy aki összerakott már egy IKEA-s polcot! Abban a közeli-távoli ismerősben se bízzunk feltétlen, aki most végzett el egy lakberendező tanfolyamot és a hozzá nem értéstől lázasan, életre szóló döntést akar hozni a mi konyhánkról. Kívánom, hogy kerüljék el az olyan cégeket, ahol hozzá nem értő alkalmazott várja Önöket.

A konyhabútor stúdió már lehet jó döntés, de itt is érdemes egy kicsit tapogatózni. Általában vannak családi vállalkozások, akik hosszú évtizedek tapasztalatával a hátuk mögött professzionális módon segítenek Önnek az álmaik konyhabútorának megvalósításában. Tapasztalatból mondom, minimum 5 év alatt tudok egy eladót kiképezni ha őt is érdekli és ezen a területen szeretne elhelyezkedni.

Milyen konyhabútort tervezzek?

Válaszom egyszerű: szépet!

Mellőzve a tréfát, először mindig az ügyfél igényét mérjük fel, milyen a viszonyuk a konyhával? Mennyi időt fognak a konyhában tölteni? Szeretnek főzni vagy nem? Sokat főzünk vagy csak hétvégén? Egy háztartás van vezetve a konyhában vagy több? stb...
Például amikor több generáció él eggyütt, az teljesen más konyhai gyakorlatot vet fel és ez mind fontos a konyhabútor tervezésében!